top of page
  • Szerző képeadriennkamaras

Családi program az átmeneti otthonok lakóinak

A gyerekek kipróbálhatták a felnőttek szerepeit.


Átmeneti otthonokban élő családoknak szervezett élményprogramot a Segítő Angyalok Alapítvány csapata. A MiniPoliszban biztosított közös családi programot kreatív és látványos, interaktív kiállítással és játszóházzal.

A gyerekek belebújhattak a felnőttek bőrébe és kipróbálhatták, hogy milyen postásnak, tűzoltónak, fogorvosnak, fodrásznak, rádiós műsorvezetőnek, vagy akár szupermarketben pénztárosnak lenni.

„Nagyon hálásak vagyunk ezekért a programokért, amiket az Alapítvány szokott szervezni, ugyanis nem lenne lehetőségünk ilyen helyekre eljutni. Régóta vágytak a gyerekeim arra, hogy egyszer elmehessenek egy játszóházba, önerőből nem tudtam volna elhozni őket” – mondta Zsuzsa, aki 3 kiskorú gyerekével több, mint egy éve az átmeneti otthonban él.

A szervezők célja, hogy azok a gyerekek, akik szerényebb körülmények között illetve halmozottan hátrányos helyzetben élnek, egy-egy élményprogram után az óvodában és az iskolában elmondhassák társaiknak, hogy olyan helyeken jártak ők is a családjukkal, amik sokszor más gyerekeknek teljesen természetes és hétköznapi, mint például mozi, játszóház vagy akár egy étterem.



15 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page